Om webbplatsen

www.kostaglascenter.se är Kosta Glascenters officiella webbplats. Detta är den andra versionen och den publicerades för första gången 2010-07-01. Webbplatsen är utvecklad utifrån vår webbpolicy, se under Läs mer till höger.

Att hitta på webbplatsen

Från startisdan leder ingångarna Utbildningar, Kurser och upplevelser till information om huvudverksamheterna vid glascentret. Webbplatsens målgrupper är blivande elever till utbildningar, deltagare till kurs- och upplevelse- och konferensverksamheten.

 

Snabblänkar

Längst upp i webbläsarfönstret finns menyn snabblänkar. Där hittar du direktlänkar till de mest efterfrågade sidorna. 

Sök

Via sökfunktionen (längst upp till höger) ska du kunna hitta information på webbplatsen.

Högerkolumner

På varje informationssida finns en högerkolumn med länkar till kontaktfunktioner, läs mer, blanketter & e-tjänster samt sök vidare. Högerkolumnen följder med sidor som hör ihop på olika sätt.

Kontaktinformation

Under Besök & kontakta oss finns ett antal sidor som beskriver olika sätt att få kontakt med kommunen. Av säkerhetsskäl har vi valt att inte publicera personliga e-postadersser, då de lätt blir inaktuella vid frånvaro. Istället har vi publicerat ett antal e-postadresser till olika funktioner i kommunen samt en meddelandefunktion som gör att du kan komma i kontakt med oss även om du saknar egen e-post.  

Ansvarig för sidan Lars Andersson
Senast uppdaterad 2012-11-12 av Lars Andersson